Rekonstrukce půdních prostor na učebny a zajištění bezbariérovosti, ZŠ Komenského, Nové Město nad Metují

Realizováno: 04/2019 - 01/2020
Předmětem realizace byla vestavba odborných učeben a přístavba výtahu. Jednalo se o rozsáhlou podsklepenou historickou budovu se dvěma přístavbami, o třech nadzemních podlažích, zastřešenou sedlovou střechou. Byla provedena nástavba schodiště s plochou střechou a finální krytinou z PVC fólie. Nosnou konstrukci střechy tvoří dřevěný rám, byla provedena kompletní výměna krovu. Nový krov je podpořen soustavou ocelových rámů. Nástavba byla provedena z keramických tvárnic. Byl instalován nový vnější prosklený výtah. Výtah je proveden jako osobní, lanový, bezstrojovnový. Bylo upraveno stávající hygienické zázemí.

Pošlete poptávku, nebo dotaz


Tato webová stránka používá cookies
Abychom Vám dopřáli co nejlepší používání našeho webu, ukládáme do Vašeho prohlížeče malé soubory - cookies. Ty slouží k tomu, aby se Vám s webem dobře pracovalo, abychom mohli vyhodnocovat jeho návštěvnost a případně Vám usnadnili návrat k nám pomocí přesně cílené reklamy. Podle zákona některé typy cookies můžeme ukládat jen s Vaším souhlasem.